OldTown Archery Belgrade

Dodjite da se oprobate u jednoj od
najdrevnijih vestina!
Loretta Dawson

Mi smo

​​Srednjovekovno streličarstvo - Jedinstveno iskustvo u srcu Beograda. Kalemegdanska tvrdjava se opet susrece sa strelicarstvom kao jednom od najstarijih disciplina.

azivulovic@oldtownarchery.eu

facebook.com/belgradearchery/

+381 60 3232991

facebook
you-tube

Zdravo!

mybox

OldTown Archery Belgrade

rezime

Pozivamo Vas da osetite deo istorije tako sto cete testirati svoje vestine sa jedinim od nasih lukova.Za sve one koji vole da borave u prirodi , uzivaju u uzbudljivim aktivnostima na otvorenom i prilikama da se isprobaju u necemu novom, nasa ponuda ce pogoti pravo u centar vasih zelja, jer strelicarstvo obuhvata sve navedeno, idealno je i za decu i za odrasle.

 

Strelicarstvo nudi gadjanje iz klasicnih tradicionalnih " long bow " lukova.Dostupni su u razlicitim jacinama koje su pogodne za muskarce, zene i decu.- Ucestvujemo u razlicitim drustvenim aktivnostima : rodjendani, tim bilding, festivali, takmicenja..

Da biste bili u toku sa najnovijim informacijama, zapratite nas na Facebook stranici.

Instruktori i oprema

Poligon za strelicarstvo je specijalno projektovan kako bi se osigurala bezbednost musterija i drugih u blizini podrucja u svakom trenutku. Nase musterije su su obucavane i nadgledane od strane sertifikovanih instruktora koji vam omogucavaju bezbednosnu opremu , uce vas osnovnim principima i pravilima strelicarstva i prate vas napredak. Zahvaljujuci posvecenosti poslu, Belgrade archery je zaradio 2 sertifikata i podrzan je od strane Tripadvisora kao top aktivnost u Beogradu. Takodje dobijamo ocenu 5 zvezdica na svakom nasem radnom mestu.

 

 

 

 

Oprema koju koristimo je prilagodjena svim uzrastima i pocetnicima.Nije moguce povrediti se prilikom gadjanja. Strele imaju zaobljene vrhove takodje obezbedjujemo svu neophodnu zastitu za prste i ruke.

O kompaniji

Kompanija je osnovana 2011.godine, a posluje u oblasti usluga u otvorenom okruzenju , u prirodi. Erenimi kompanija nudi svoje usluge u gradovima kao sto su Riga, Beograd, Krakov,Sarejevo sa planovima da otvori svoje filijale i na drugim lokacijama u bliskoj buducnosti. Od osnivanja kompanije, ucestvovali smo na vise od 200 razlicitih dogadjaja i upoznali sa strelicarstvom preko 50 hiljada ljudi. Kompanija je svojim radom pokazala da strelicarstvo ne mora da funkcionise samo kao sportski klub, vec i kao uzbudljiv vid zabave za porodicu i turiste.

Principi preduzeca: -Vizuelno uklapanje i poboljsanje mesta na kojem radimo - Cinimo sve u nasoj moci da bude uzbudljivo i dostupno za muskarce,zene i decu kao i pocetnike - Biti drustveno odgovoran i dati priliku svima da osete deo zabave

​​Najnovije vesti